вторник, 5 февраля 2013 г.

Приймальні «Рога та копита» (Синдром фаворитизму в Нацкомфінпослуг. Продовження)


© Олександр Кривенко
Перед минулими президентськими та парламентськими виборами Володимир Бондар, як очільник Благодійного фонду «Взаємодопомога»[2], використовуючи примітивну майданну риторику та політичні спекуляції, рекламував себе тим, що буцімто веде прийом ошуканих споживачів фінансових послуг[3]
Людей, постраждалих від окремих банкірів і кредитних кооператорів, він запрошував до громадської приймальні, розташованої спочатку в кімнаті одного із готелів м. Ірпеня, що на Київщині, а згодом – за столичною адресою. Однак в Єдиному державному реєстрі судових рішень[4] не знайшлося жодної згадки про юридичну практику представників згаданого фонду на захист інтересів обдурених клієнтів банків і членів кредитівок.
Останнім часом Володимир Бондар, використовуючи інформаційний ресурс Нацкомфінпослуг, з мовчазної згоди останньої, поспекулював на темі громадської приймальні, створеній при цьому державному органі. Отримуючи власний PR-зиск, він, знову ж таки за несупротиву відомства Андрія Стасевського, створив уявлення про те, остання обліковує вкладників проблемних кредитних спілок саме завдяки зусиллям та за активного сприяння з боку БФ «Взаємодопомога»[5].
Очевидно, пан Бондар прагне отримати необмежений доступ до повної інформації про ошуканих спілчан, насамперед, як потенційних виборців, адже такий електоральний ресурс, доки він існує, має свою ціну. Саме тому названий ділок домагається, щоби відомості про цих громадян, насамперед, потрапляли до контрольованих ним особисто баз даних.
Володимиру Бондарю дуже кортить під вивіскою на кшталт «Громадська приймальня обдурених вкладників кредитних спілок» відкрити мережу пунктів збору персональної інформації про таких людей.
Постійне посилання: http://a-kryvenko.blogspot.com/2013/02/blog-post_5.html
© Олександр Кривенко. 2013
+380 63 241-36-81
akryvenko64@gmail.com


[2] http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html Код ЄДРПОУ 36382722
[3] Див. фото із газети «Взаємодопомога» №1 від листопада 2009 р.
[5] http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html Код ЄДРПОУ 36382722

Комментариев нет:

Отправить комментарий