вторник, 8 мая 2012 г.

Анонс. Кримська весна розвитку об'єднує небайдужих

08.05.2012 
Кримська весна розвитку об'єднує небайдужих
Анонс.

17-20 травня 2012 року в м.Ялта в рамках ініціативи Ресурсного центру ГУРТ відбудеться
міжнародна конференція "Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?"

На запрошення організатора керівник громадської організації «Асоціація захисту прав вкладників» (м. Київ) Олександр Кривенко братиме участь у цьому заході.

Про захід


Міжнародна конференція "Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?" 
Час: 17-20 травня 2012 року
Місце: м. Ялта, Україна
Організатор: Ресурсний центр ГУРТ (Україна)
Співорганізатор: boscop eg (Німеччина)
Фасилітатор: Джо Тьопфер (Німеччина)
Запрошують: Харісон Оуен (США) та Міхаель М Паннвітц (Німеччина), Жерардо де Луценбергер (Італія), Сергій Лабода (Білорусь), Олексій Бодунген (Росія)
Учасники: соціальні інвестори, лідери місцевих громад та інститутів громадянського суспільства, експерти та практики самоорганізації з різних країн світу
Формат: відкритий простір
Чому? Ми живемо в час турбулентності. Навколо нас відбуваються постійні перетворення. Одні громади стають заможними, інші вимирають, в одних бізнес зростає, в інших банкрутує, суспільства розпадаються, навіть цілі країни зазнають економічного колапсу. Доки все це триває, ми продовжуємо вірити в контроль. Контроль на підприємствах та у громадських організаціях, політиці, громадах, церквах та школах. Однак ширша картина несе важливе повідомлення для нас: всесвіт самоорганізований. Хаос, розгубленість і конфлікт – це частина постійних творчих процесів.
Трансформаційні явища в світі зачіпають також громади та організації, перед якими стоїть незмінна задача: забезпечувати собі належне місце у світі, що постійно змінюється. Конференція пропонує подивитись на самоорганізацію як на ефективний засіб забезпечення місця під сонцем…
Кримська весна розвитку – ініціатива Ресурсного центру ГУРТ, спрямована на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства, соціальних інвесторів та експертів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.
Додаткова інформація: events@gurt.org.ua, тел. 044 296 10 52

Джерело: http://vesna.gurt.org.ua/pages/2012
Олександр КРИВЕНКО,
http://a-kryvenko.blogspot.com/
akryvenko64@gmail.com,
+380 63 241-36-81

Постійна адреса статті: http://a-kryvenko.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий