понедельник, 30 мая 2011 г.

Німкеня, закохана у Львів


Німкеня, закохана у Львів
 
Унікальний путівник містом Лева днями презентувала в українській столиці журналістка Бріґітте Шульце із ФРН. Книга закликає читача вже своїм найменням: «Львів – смачно. Спробуйте!». Понад двох сотен сторінок тексту і майже стільки ж кольорових ілюстрацій (світлин, туристичних мап тощо) – це справжнє джерело актуальної інформації для німецькомовного мандрівника, що збирається відвідати місто, яке прийматиме гостей з Австрії, Німеччини, Швейцарії та інших футбольних країн на Євро-2012. 

Бріґітте Шульце: «Львів – смачно. Спробуйте!»

Фрау Шульце не копіює схоластичні «подорожники», а пише лише про те, що відчула особисто та перевірила власним досвідом: про церкви та театри; про музеї та ресторани; про готелі та вокзали; про вулиці та парки, а головне – про неповторних львів’ян та їхні традиції. 

Своїми враженнями від справжніх польових досліджень старовинного міста авторка може ділитися годинами, випромінюючи щиру турботу про туристів та непідробну променистість до моїх співвітчизників у Західній Україні.

Прочитайте цей путівник ви в цьому  переконаєтесь.

Я ж впевнений, що книжка Бріґітте Шульце «Львів – смачно. Спробуйте!» матиме успіх справжнього бестселера.

Київ, 30 травня 2011 року

Олександр КРИВЕНКО, юрист, незалежний журналіст. 
Фото  Олександра КРИВЕНКА

© Олександр Кривенко, 2011. 
Всі права на матеріали, розміщені на блозі Олександра Кривенка, охороняються відповідно до законодавства України.

1 комментарий:

  1. Ця стаття - експрес-новина про подію. Я планую розвинути її в подальших публікаціях. Очікую на Ваші коментарі, критику та побажання, шановні читачі. З повагою, автор.

    ОтветитьУдалить