четверг, 19 февраля 2015 г.

Книга" PR та маніпуляції. Практичний словник" - важлива праця для визволення та захисту Батьківщини



Видавництво Вадима Карпенка презентує спеціальне видання: Наталя Яцко. "PR та маніпуляції. Практичний словник"

Зустріч із книгою відбудеться в Українськлму домі, що Києві 19.02.2015 о 15:00

Це важлива праця для визволення та захисту Батьківщини

Активізація інформаційних війн - зокрема в контексті теперішніх прямих загроз суверенітету нашої країни, стабільності суспільства та безпосередньо життю громадян - вимагає від нас уважного та професійного ставлення до організації українського інформаційного простору. Найперше - це збалансування та стабілізація внутрішніх інформаційних потоків, упорядкування загальнонаціональної системи символів, організація системного, активного та ефективного спротиву дестабілізуючим інформаційним впливам, а також послідовне зміцнення нашої інформаційної безпеки як на внутрішньому, так і на міжнародному рівні.

У словниках зібрано базову інформацію про складові інформаційної діяльності, об'єкти інформаційного впливу та їх типологію, принципи маніпулятивних практик, маніпуляційні технології. Матеріал прив'язано до теперішніх українських реалій.

Книги призначена для військових та цивільних фахівців, що працюють з інформацією, державних службовців, журналістів, слухачів військових училищ та студентів, які навчаються за напрямками "журналістика" та "піар", а також для добровольців та волонтерів, які розуміють залежність безпекових питань від можливості елементарного управління інформаційними потоками.

Сучасні інформаційні геополітичні війни ведуться за Стратегією п’яти «Д», коли об’єкт інформаційної агресії піддається Дискредитації у зовнішньому оточенні, а безпосередньо на нього здійснюється вплив з метою Дезорієнтації-Демотивації-Дезорганізації-Деморалізації. За успішної реалізації цієї стратегії, країна-супротивник упокорюється навіть без застосування військових сил, або їх застосування буде вже суто символічним. Організація спротиву та дій у відповідь має здійснюватися так само організовано з застосуванням відповідної професійно розробленої зустрічної статегії, що забезпечить успішну контратаку, відвоювання позицій та нейтралізацію агресора. Інформація зібрана у нашому словнику істотно допоможе у цій роботі.

Видання здійснені в рамках комплексного проекту «Український простір».

Організатори проекту: Інтернет-книгарня на korekta-vk.com, Видавництво Вадима Карпенка, Головне управління по роботі з особовим складом Збройних Сил України , журнал «Військо України»

Організатори Проекту щиро вдячні торговій марці "Карпатська джерельна" за фінансову підтримку цього видання. Адже робота на інформаційному фронті сьогодні не менш важлива для України ніж матеріально-технічне зміцнення національних збройних сил чи робота дипломатів.

Олександр Кривенко, юрист і журналіст, правозахисник і блогер, м. Київ

Viber: +380632413681

skype: kryvenko_oleksandr

akryvenko64@gmail.com (основна адреса)

krivenkokorr@ukr.net (допоміжна адреса)

http://a-kryvenko.blogspot.com/

http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5 (основна сторінка)

https://www.facebook.com/oleksa.kryvenko (допоміжна сторінка)

https://twitter.com/OleksaKryvenko

https://google.com/+OleksandrKryvenko

http://druzi.org.ua/u246828

http://vk.com/id198701773

Комментариев нет:

Отправить комментарий